суботу, 2 березня 2019 р.

Баскетбольні команди школи взяли участь у відбірковому обласному етапі Чемпіонату України 3*3

02 березня 2019 року дві баскетбольні команди нашої школи взяли участь у відбірковому обласному етапі Чемпіонату України з баскетболу 3*3 у місті Вишневому. Разом з нами за право у вихід у фінал змагалися команди з Бородянки, Вишгорода, Макарівського району та Боярки. Цьогоріч у фінал обласних змагань потряпляли тільки переможці своїх груп (минулого року це були дві кращі команди). Старша наша команда, яка змагалася у віковій групі юнаків 2001 р.н. та молодших, перемогла команди з Вишгорода, Макарівського району та Бородянки і поступилася лише в одне очко команді з Боярки, яка минулорого року представляла Київщину у заключноу етапі Чемпіонату та стала призером.
Наші хлопці показали хорошу гру та в підсумку зайняли друге місце. Молодша наша команда, яка змагалася у віковій групі юнаків 2004 р.н. та молодших, зайняла у своїй групі третє місце.
На даних змаганнях був присутній колишній гравець київського "Будівельника" та збірної України з баскетболу Леонід Стефанишин, який пообітцяв завітати до нас у школу на тренування. 
Не зупиняємося на досягнутому, рухаємося далі...










Немає коментарів:

Дописати коментар