середу, 27 вересня 2017 р.

Учні нашої школи вперше стали переможцями міських змагань зі спортивного туризму

У середу, 27 вересня у міському парку з нагоди Всесвітнього дня туризму Бучанським центром позашкільної роботи організовані та проведені вже традиційні у вересні змагання зі спортивного туризму серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Вперше в туристичних змаганнях прийняла участь команда Бучанського центру позашкільної роботи, яка виступила в одному із видів програми.
Відповідно до Регламенту змагань, в програму були включені три види випробувань: техніка пішохідного туризму – командна дистанція І класу «Смуга перешкод», техніка велосипедного туризму – комплексна командна дистанція І класу та техніка водного туризму – командна дистанція І класу «Ралі». Загальнокомандний залік визначався за найменшою сумою місць, зайнятих командами на трьох дистанціях змагань. В кожному виді дистанції дозволялося брати участь чотирьом учасникам (з них – мінімум одна особа протилежної статі). Один представник команди міг взяти участь тільки у одному виді програми. Все необхідне спорядження для всіх видів випробувань було забезпечене Організаторами.
Суддівство змагань забезпечили судді у такому складі: Головний суддя, начальник дистанції водного туризму "Ралі" - Андрій Куцевалов, член дитячої комісії Федерації спортивного туризму України; начальник дистанції велосипедного туризму І класу - Сергій Клименко, суддя І категорії зі спортивного туризму; начальник дистанції пішохідного туризму "Смуга перешкод" - Володимир Осипенко, керівник гуртка Бучанського центру позашкільної роботи.
Команду нашої школи представляли учні 11-Б класу: Желудков Віктор, Чотій Микола, Халімонов Богдан, Циганок Денис, Лук’янчук Микола, Сніжко Олексій, Ярмош Ганна та Мілевська Валерія, 10-А класу – Сучков Максим та учні 9-А класу – Водяний Владислав, Дяденко Ольга та Косякевич Ядвіга.
За остаточними підсумками суддівських протоколів учні нашої школи здобули перемогу на дистанції водного туризму та показали треті результати на дистанціях пішохідного та велосипедного туризму. В підсумку, за найменшою сумою трьох місць ми показали найкращий результат – 7 і вперше стали переможцями міських змагань зі спортивного туризму та вибороли перехідний кубок змагань.
Вітаємо нашу команду!!!
Все фото зі змагань тут













Немає коментарів:

Дописати коментар