пʼятницю, 8 вересня 2017 р.

Перехідний кубок міських змагань з баскетболу 3*3 третій рік залишається в нашій школі

У п’ятницю, 08 вересня з нагоди Дня фізичної культури та спорту у рамках «Олімпійського тижня» на баскетбольному майданчику Бучанського «НВК СЗОШ I-III ст. - ЗОШ I-III ст.» №4 відбулися міські змагання з баскетболу 3*3 серед команд загальноосвітніх навчальних закладів. Це вже треті, традиційні змагання з цього виду спорту у нашому місті.
Даний вид баскетболу набув великої популярності за останні роки у всьому світі. В Україні він також дуже популярний: у нас існує УСЛ (Українська стрітбольна ліга), один із етапів якої проводився два роки назад у Бучі, проводяться Чемпіонати України з баскетболу 3*3 серед різних вікових категорій та ШБЛ (Шкільна баскетбольна ліга 3*3).
На останніх Чемпіонатах Світу та Європи, які відбулися цього літа, українська жіноча та відповідно чоловіча збірні завоювали бронзові нагороди. Це досить вагомі досягнення. А раніше, 09 червня цього року, взагалі відбулася історична подія – Міжнародний олімпійський комітет включив баскетбол 3*3 до програми Олімпійських ігор 2020. І тому цьогорічні змагання саме в рамках Олімпійського тижня носили особливий підтекст.
Щодо самих змаганнь, то їхніми учасниками стали вперше учні всіх навчальних закладів міста. Варто відмітити перший виступ у баскетбольних баталіях команди Бучанської ЗОШ I-III ст. №1. Загалом, за коловою системою було зіграно 15 ігор.
Цьогоріч команда нашої школи знову, втретє стала переможцем даного турніру, впевнено здолавши своїх суперників у всіх іграх. Кращим гравцем змагань визнано нашого Віктора Желудкова, якого нагороджено індивідуальною грамотою та медаллю.
Вітаємо команду з перемогою !!! Перехідний кубок міських змагань з баскетболу 3*3 третій рік залишається в нашій школі.

Примітка. Все фото https://photos.app.goo.gl/f5DzyZALzQpKoea83













Немає коментарів:

Дописати коментар