пʼятницю, 15 вересня 2017 р.

"Олімпійський тиждень" в школі завершився

На виконання листа департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 07.09.2017 №12-01-13-3006 «Про проведення Олімпійського тижня та Олімпійського уроку в Київській області», відповідно до «Положення про Олімпійський тиждень та Олімпійський урок в Київській області», в нашій школі протягом 7-15 вересня в рамках Декади фізичної культури та спорту пройшов «Олімпійський тиждень». Всі олімпійські та спортивно-масові заходи протягом тижня проводились з метою сприяння розвитку олімпійського руху, залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя та виховання почуття патріотизму у підростаючого покоління.
Розпочали «Олімпійський тиждень» учні 2-4 класів початкової школи, які протягом 7-8 вересня брали участь у конкурсі малюнку на спортивну тематику «Я – майбутній олімпієць». Було представлено більше сотні цікавих малюнків, в яких учні продемонстрували свої знання різних видів спорту та спортивні фантазії. Приємно вразили самі найменші наші школярі, особливо учні 1-А класу, з яких четверо стали переможцями: Борко Дмитро, Поліщук Леонід, Хітрих Валерія та Корзун-Зарецька Марія. 
Переможцями у конкурсі серед 2-х класів стали учні 2-Д класу: Білопльоков Сергій та Аблаєв Назар та серед 3-іх класів: учні 3-А Кульчинський Тихон та 3-В класу Нянченко Євген.
08 вересня з нагоди Дня фізичної культури та спорту збірна команда школи взяла участь у міських змаганнях з баскетболу 3*3 та третій рік поспіль стала переможцем, залишивши перехідний кубок змагань в нашій школі ще як мінімум на рік. Кращих гравцем турніру також визнано учня нашої школи Желудкова Віктора.
Протягом 11-13 вересня для учнів 5-х класів проведені Олімпійські уроки про історію олімпійського руху та українських олімпійців останньої літньої Олімпіади в Ріо-де Жанейро. Також учні дізнались про Олександра Медведя, олімпійського чемпіона та чемпіона світу з вільної боротьби, вихідця з Київщини, якому 16 вересня виповнюється 80 років.
12 вересня в спортивному залі школи відбувся олімпійський турнір з настільного тенісу серед 8-11 класів, в якому могли прийняти участь всі бажаючі учні даних класів. Переможцями змагань у дівчат стала учениця 10-Б Войтенко Дар’я та серед юнаків – учень 8-Б класу Мутруніч Тарас. 
13 вересня на шкільному спортивному майданчику відбувся олімпійський футбольний турнір між збірними командами 5-х класів. Перемогу у фінальній грі між 5-А та 5–Б класами з рахунком 3 : 0, святкував 5-Б клас.
«Олімпійський тиждень» завершився… Попереду цілий рік навчання, в якому учнів чекає ряд різноманітних спортивно-масових заходів та змагань шкільного, міського та обласного рівнів, де ми чекаємо хороших результатів та призових місць.














Немає коментарів:

Дописати коментар