вівторок, 6 грудня 2016 р.

Міські змагання зі стрільби з пневматичної зброї серед учнівської молоді міста, присвячені Дню Збройних сил України

У вівторок, 6 грудня у приміщенні стрілецького тиру Бучанської ЗОШ I-III ст. №3 відбулися міські змагання зі стрільби з пневматичної зброї серед учнівської молоді міста. Змагання організовані та проведені Бучанським центром позашкільної роботи спільно з відділом освіти Бучанської міської ради з нагоди Дня Збройних сил України. 
В змаганнях взяли участь юнаки та дівчата всіх загальноосвітніх навчальних закладів міста (4 учасника, з них – 1 особа протилежної статті). Загалом 24 представники учнівської молоді отримали можливість позмагатись у точності та влучності у стрільбі. Визначалась особиста та командна першість. 
Команду нашої школи представляли учні 11-А класу: Гордина Роман та Клименко Олексій, 11-Б класу - Закандиріна Юлія та 10-Б класу – Желудков Віктор. 
Цьогоріч наші учні показали найкращий результат, набравши в сумі найбільшу кількість очок – 128 та в підсумку зайняли I місце. 
В особистій першості Желудков Віктор та Клименко Олексій серед юнаків зайняли відповідно друге та третє місце, Закандиріна Юлія серед дівчат також зайняла друге призове місце. 
Всі переможці та призери змагань у особистій та командній першості нагороджені грамотами відділу освіти. 
Вітаємо наших учнів з черговою перемогою !!!










Немає коментарів:

Дописати коментар