суботу, 3 грудня 2016 р.

Відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу»

З 29 листопада по 01 грудня 2016 року у м. Києві на базі Скандинавської гімназії м. Києва відбувся Всеукраїнський семінар «Розвиток масового футболу в Україні», у рамках якого було проведено Всеукраїнський конкурс «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу».
У семінарі взяли участь співробітники регіональних федерацій футболу, відповідальні за реалізацію національних програм Федерації футболу України (далі – ФФУ) з розвитку масового футболу, методисти з фізичної культури обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, представники департаменту освіти м. Києва, вчителі-фіналісти Конкурсу, кращі вчителі фізичної культури України, а також провідні вчителі фізичної культури з районів столиці.
Під час семінару відбулося підписання угоди про співпрацю між ФФУ та Міністерством освіти і науки України щодо розвитку шкільного футболу, між ФФУ та Національною поліцією щодо реалізації соціальних проектів.
30 листопада та 1 грудня 2016 року було проведено фінал Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу». Конкурсні уроки переглянули педагоги Київщини: слухачі курсів підвищення фахової кваліфікації вчителів фізичної культури, вчителі фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів області, методисти регіональних методичних служб, які координують навчально-виховний процес із фізичної культури, слухачі ОШППД вчителів фізичної культури.
У фіналі конкурсу взяли участь п’ять вчителів, які за рішенням журі були відібрані з числа переможців обласних конкурсів. Серед них Накорчемний Вячеслав Георгійович, учитель фізичної культури Тарасівського навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад” Броварської районної державної адміністрації Київської області.
За рішенням журі абсолютним переможцем конкурсу стала Желтобрюх Світлана Миколаївна, учитель фізичної культури Дергачівського навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад” Харківської області. Накорчемний В.Г. зайняв почесне друге місце.
В кінцевому результаті хочеться зазначити, що це вже третій Всеукраїнський конкурс, який я з великим задоволенням відвідую, адже це прекрасна можливість запозичити для себе щось нове та перейняти досвід у кращих вчителів України. Конкурс саме у цьому році став для мене особливим, адже вчитель з Київської області, Накорчемний Вячеслав Георгійович, за якого ми всі палко вболівали та підтримували, був моїм конкурентом у обласному етапі конкурсу Київської області, в якому я став переможцем у номінації "Кращий інноваційний урок". І тому це була чудова нагода проаналізувати свій фаховий рівень учителя фізичної культури на фоні кращих вчителів України.











Немає коментарів:

Дописати коментар