суботу, 2 квітня 2016 р.

Фінальні змагання «Футбольні надії Київщини – 2016» пройшли у Бучі

01 квітня 2016 р. Буча вперше в спортивних залах своїх навчальних закладів прийняла головний фінал обласного Фестивалю шкільного футболу «Футбольні надії Київщини». Кращі футбольні команди 1-2 та 3-4 класів міст Бучі, Броварів, Білої Церкви, Березані, Богуслава, Василькова, Кагарлика, Обухова та Києво-Святошинського району приїхали до нас, щоб спробувати свої сили у іграх з суперниками та поборотися за головну перемогу у фіналі. Футбольні команди міст Бучі, Білої Церкви та Березані за підсумками зональних змагань Фестивалю отримали право представити по дві команди у фіналі. Наше місто представляли футбольні команди 1-2 та 3-4 класів Бучанської ЗОШ I-III ст. №4 (тренер – Полякова Н.В.) – переможці зональних змагань у м. Вишгороді.
Змагання проходили у спортивному залі Бучанської ЗОШ I-III ст. №4 (1-2 класи) та спортивному комплексі Українського гуманітарного інституту (3-4 класи). Ігровим «баталіям» передувала церемонія відкриття – лунав Гімн України, з привітальним словом до учасників змагань, тренерів, гостей, батьків звернулися:
Начальник Київського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту, Перший віце-президент спортивної спілки учнівської молоді України Ільченко Анатолій Іванович;
Проректор із зовнішніх зв’язків Українського гуманітарного інституту Георгінова Лариса Вікторівна;
Методист міського методичного кабінету відділу освіти Ковальський Володимир Володимирович.
Учасників змагань своїми виступами зі спортивної аеробіки привітали колектив «Буч-Денс» та Апанасова Аліса. Учениця Бучанської ЗОШ I-III ст. №4 Товстенко Анастасія привітала усіх присутніх виконанням патріотичної пісні.
Щодо самих змаганнь, то слід відзначити високий ігровий рівень цьогорічних команд, адже більшість гравців яких вже задіяно за відомі дитячі футбольні команди. Було багато емоцій як у гравців, так і в уболівальників, розчарувань і навіть, сліз. На жаль, цьогоріч нашим найменшим футболістам двох команд не вистачило насамперед концентрації в окремих ігрових моментах, фортуни та, можливо, віри у власні сили. За підсумками групових змагань юні футболісти ЗОШ I-III ст. №4 змагались за трет’є місце у двох вікових групах та поступились командам з Березані та відповідно Білої Церкви.
Але у цих змаганнях не було переможених, всі були переможцями, адже зуміли пройти такий довгий та нелегкий шлях до фіналу. Не потрібно зупинятись на досягнутому, без поразок не буває перемог, у наших найменших футболістів та у їх тренера Полякової Н.В. великі перспективи в майбутньому, ми в це щиро віримо…
Остаточні суддівські протоколи зафіксували такі результати: серед
1-2 класів:
I – місце – м. Бровари;
II – місце – м. Васильків;
III – місце - м. Березань.
Серед 3-4 класів:
I – місце – м. Березань;
II – місце – м. Обухів;
III – місце - м. Біла Церква.
Всі переможці та призери змагань нагороджені кубками та грамотами Київського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту.
Відділ освіти Бучанської міської ради висловлює щиру подяку керівництву Бучанської ДЮСШ, Бучанської ЗОШ I-III ст. №4  та Українського гуманітарного інституту за сприяння в організації проведення заходу.










Немає коментарів:

Дописати коментар