четвер, 5 грудня 2019 р.

Учні нашої школи - переможці міських змагань з нагоди Дня Збройних сил України серед учнівської молоді Бучанської ОТГ

В приміщенні Бучанського НВК «СЗОШ I-III ст. - ЗОШ I-III ст.» №3 Бучанським центром позашкільної роботи спільно з Центром національно-патріотичного виховання та спортивної роботи організовані та проведені міські військово-спортивні змагання з нагоди Дня Збройних сил України серед учнівської молоді ЗЗСО Бучанської ОТГ, в яких взяли участь 8 команд громади. В заході також взяли участь учасники Бучанської міської організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій Щербак О.І. та Конів В.С. Відповідно до Умов проведення, в програму змагань увійшли три види випробуваннь: «Розбирання-складання автомата АК-74», «Стрільба з пневматичної зброї» та вправи «Силового комплексу», який включав в себе виконання трьох вправ: «Підтягування на високій перекладині (юнаки)», «Згинання та розгинання рук в упорі лежачи від підлоги (дівчата)» та «Поштовх гирі вагою 16 кг (юнаки)». Загальнокомандний залік формувався за найменшою сумою місць, зайнятих командами у трьох видах випробувань.
Команду нашого закладу освіти представляли учні 11 класів: Андреєв Даниїл, Дяденко Ольга, Приходько Олеся, Лащенко Антон та Несторов Антон, учні 10 класів: Бурдело Єлизавета, Калашніков Кирило та учень 9 класу Гончаров-Оніщенко Вадим.
У вправі «Розбирання-складання автомата АК-74» наша команда показала другий результат, у 
«Стрільбі з пневматичної зброї» - третій і у "Силовому комплексі" - найкращий результат.
Організатори дипломами відділу освіти Бучанської міської ради нагородили команди-переможці у трьох видах програми.
У загальнокомандному заліку міських змагань з нагоди Дня Збройних Сил наша команда цьогоріч показала найкращий результат і здобула перше місце та була нагороджена солодким подарунком від спонсорів змагань. Вітаємо !!!
Все фото зі змагань тут:







Немає коментарів:

Дописати коментар