неділю, 23 червня 2019 р.

Рій "Відважні соколи" - другий у обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

19-22 червня 2019 року відбувся ІІ етап гри «»Джура» в Київській області. У Грі взяли участь 40 роїв з області та 1-рій-гість з Авдіївки. Урочистості було розпочато у м. Біла Церква біля стели Героям Небесно Сотні з покладання квітів для вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні, полеглих учасників Революції Гідності. Урочисте відкриття та перший день Гри відбувався на території 72-ї окремої механізованої бригади ім. Чорних запорожців. Тут було проведено конкурс «Впоряд», знайомство роїв з військовою частиною, різноманітні майстер-класи. 
Таборування та три наступні дні проходили на території КЗ КОР «Володарська спеціалізована загальноосвітня школа – І-ІІІ ступенів – Центр реабілітації» в смт. Володарка Білоцерківського району. 
Всі рої було розділено на 6 куренів, обрано виховників,курінних, девізи, пісні. Саме в складі куренів юні джури ходили до їдальні ( під виклики девізу та спів пісень), брали участь у конкурсах, майстер-класах. Це неабияк згуртовувало колективи. 
Бучанську ОТГ представляв рій "Відважні соколи" Бучанської СЗОШ №5 - переможець міського етапу Гри. За остаточними підсумками суддівських протоколів наш рій посів призові місця у 4 з 9 конкурсах: 1 місце - "Впоряд" та 3 місце "Ватра", "Стрільба з пневматичної зброї" та "Відун". 
За підсумками 10 конкурів рій "Відважні соколи" посів 2 місце з 41 рою - учасників обласного етапу Всеукраїнської гри "Сокіл" ("Джура"). Вітаємо Бучанських джур з відмінним результатом. Так тримати !!!
Все фото тут:

                          
 

                          
 

                          
 

                          
 

                          
 

                              

2 коментарі:

  1. Молодці! Витримали спеку, а вона була одним із найскладніших випробувань! Дреге місце - це достойний результат. А хто перший?

    ВідповістиВидалити