пʼятницю, 14 вересня 2018 р.

"Олімпійський тиждень" у школі

Відповідно до «Положення про Олімпійський тиждень та Олімпійський урок в Київській області», в нашій школі з 7 по 15 вересня проходить «Олімпійський тиждень». Всі олімпійські та спортивно-масові заходи проходять з метою популяції здорового спорту життя, фізичної культури і спорту та розбудови олімпійського руху.
07 вересня учні 9-11 класів взяли участь у обласному Олімпійському уроці в м. Ірпені, де мали можливість випробувати свої сили в різноманітних видах спорту, переглянути багато різноманітних майстер-класів та взяти участь у розминці, яку проводили учасники Олімпійських ігор та відомі спортсмени.
10-11 вересня учні 2-4 класів початкової школи брали участь у традиційному конкурсі малюнку на спортивну тематику «Я – майбутній олімпієць». Було представлено більше двох сотень цікавих малюнків. Переможцями у конкурсі серед учнів 2-х класів стали: Морозова Дар'я (2-А), Ніколенко Радіон (2-Г), Трохимчук Поліна (2-В). Серед учнів 3-х класів: Розова Дар'я (3-А), Осіпович Софія (3-Б), Крючек Софія (3-В), Чайковська Вероніка (3-Б) та серед учнів 4-х класів: Мандриченко Тимофій (4-В), Нянченко Евген (4-Б), Алішова Лілія (4-Г), Радченко Анна (4-Б), Свєтлов Владислав (4-Г), Смірнов Ілля (4-Д). Учні отримали шкільні щоденники з логотипом літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро.
13 вересня учні 4-А класу взяли участьу «Олімпійських перегонах», позмагалися у силі, швидкості та спритності та отримали масу задоволення. Всі учасники олімпійських естафет нагороджені сертифікатом учасника Олімпійського уроку, які нам надало Київське обласне віділення НОК. Учні 6-х класів позмагались у олімпійському турнірі з футболу. Переможцем став 6-Б клас, який впевнено здолав всіх своїх суперників. Друге та третє місце посіли відповідно 6-В та 6-А класи.
14 вересня у 5-Б та 5-В пройшли Олімпійські уроки, де учні познайомилися з історією Олімпійських ігор сучасності та олімпійськими чемпіонами нашої країни.
В суботу, 15 вересня учні нашої школи приймуть участь у масовому велопробігу з нагоди Дня міста.









.

Немає коментарів:

Дописати коментар