вівторок, 5 грудня 2017 р.

Відкриті міські військово-спортивні змагання з нагоди Дня Збройних сил України

05 грудня 2017 року в приміщенні Бучанського НВК «СЗОШ I-III ст. - ЗОШ I-III ст.» №3 Бучанським центром позашкільної роботи спільно з Центром національно-патріотичного виховання та спортивної роботи організовані та проведені відкриті міські військово-спортивні змагання з нагоди Дня Збройних сил України серед учнівської молоді закладів загальної середньої освіти. До заходу також долучилися учасники Бучанської міської організації інвалідів війни, Збройних сил України та учасників бойових дій (голова – Щербак О.І.,) та Бучанської спілки ветеранів Афганістану, (заступник - Конів В.С. та Марчук В.С., учасник правління даної організації). Цьогоріч в змаганнях також взяла участь команда Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Олександра Рибалка (вихованці Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості).
Відповідно до Умов проведення, в програму змагань увійшли п’ять видів випробувань: «Розбирання-складання автомата АК-74», «Стрільба з пневматичної зброї», «Підтягування на високій перекладині (юнаки)», «Згинання та розгинання рук в упорі лежачи від підлоги (дівчата)» та «Поштовх гирі вагою 16 кг (юнаки)». Загальнокомандний залік формувався за найменшою сумою місць, зайнятих командами у всіх видах випробувань. 
Команду нашої школи представляли учні 11-Б класу: Желудков Віктор, Онищенко Марина, Халімонов Богдан, учні 11-А класу: Завадський Нікіта, Яковенко Владислав, учень 10-А класу Сучков Максим, учениця 9-А класу Діденко Ольга та учень 9-Б класу Квітковський Данило.
Організаторами дипломами відділу освіти Бучанської міської ради нагороджено переможців у всіх п’яти видах програми. З наших учнів переможцем у вправі «Поштовх гирі вагою 16 кг» - став Яковенко Владислав. І хоча наші учні у особистому заліку у конкурсі «Стрільба з пневматичної зброї» не стали переможцями, зате у командному заліку у цій вправі впевнено посіли перше місце.
У загальнокомандному заліку цього року ми поступились тільки команді Бучанського НВК «СЗОШ I-III ст. - ЗОШ I-III ст.» №3, впевнено посівши друге місце. Вітаємо наших учнів з успішним виступом !!!
Також, під час проведення змагань учні мали змогу продемонструвати свої стрілецькі навики та випробувати інтерактивний мультимедійний тир, який в подальшому буде застосовуватись у тренувальному та змагальному процесі. 
Все фото зі змагань тут:











Немає коментарів:

Дописати коментар