середу, 21 червня 2017 р.

Жіноча збірна України завоювала "бронзу" чемпіонату світу з баскетболу 3*3. Чоловіки - в п'ятірці найкращих.

Жіноча збірна України перемогла команду Нідерландів у матчі за 3 місце на чемпіонаті світу з баскетболу 3х3 – 15:13.
Практично одразу після дивного півфіналу проти Угорщини наші дівчата вийшли на матч за 3 місце проти Нідерландів. Свіжіші суперниці відкрили рахунок та українки нав’язали боротьбу, зрівняли рахунок та вийшли вперед.
Після половини матчу українки були попереду – 7:6. Однак суперниці швидко зрівняли рахунок. Після 7 хвилин гри перевага України все ще була мінімальною – 10:9. І знову Зарицька не реалізувала штрафний. Натомість суперниці зрівняли рахунок.
За 2 хвилини до сирени за рахунку 11:11 знову у нас не пройшов штрафний. Та вже за мить Зарицька виправилася – два влучання з лінії.
На початку заключної хвилини рахунок був рівний – 13:13. Українки стримали атаки суперниць. За 5 секунд до кінця Завідна реалізувала два штрафних, які і стали переможними для України.
Вдруге поспіль жіноча збірна України виборола медалі чемпіонату світу з баскетболу 3х3. Нагадаємо, на минулому мундіалі в Китаї наша команда стала другою.
Чоловіча збірна України з баскетболу 3х3 посіла 5 місце за підсумками виступу на чемпіонаті світу в Нанті. Загалом на світовій першості серед чоловіків було представлено 20 команд. Українці виграли 80% своїй матчів. А у чвертьфіналі поступилися майбутнім бронзовим призерам - збірній Франції.Це краще досягнення чоловічої збірної України в історії!


Немає коментарів:

Дописати коментар