суботу, 17 червня 2017 р.

Україна перемогла Чехію у стартовому матчі Євробаскету-2017

У перший день групового етапу збірна Україна обіграла хазяїв турніру - Чехію з рахунком 59:47. Перший матч Євробаскета-2017 наша команда розпочала без сюрпризів у стартовій п’ятірці. На матч проти Чехії з перших хвилин вийшли Мосс, Ягупова, Дорогобузова, Малашенко та Удоденко. Вже у дебюті матчу наші дівчата почали багато грати через фарбу - і не дарма, адже така тактика стабільно приносила українкам набрані бали. Окремо треба відзначити гру капітана Аліни Ягупової, з якою чешські баскетболістки у першій половині матчу впоратись не зуміли. Свінгмен збірної України за 15 хвилин набрала 17 очок, атакуючи при цьому з високим відсотком. В цілому команда Володимира Холопова грамотно користувалась прогавинами у захисті збірної Чехії, демонструючи при цьому відмінну гру у захисті. Наша команда повністю переграла опоненток за всіма показниками та закономірно виграла першу половину - 42:23.
Після великої перерви результативність помітно знизилася. Відсоток влучань впав, при цьому команди почали допускати більше помилок в атацi. У підсумку за всю третю чверть команда Холопова набрала лише 4 очка - благо чеські баскетболістки не зуміли повноцінно скористатися провалом в грі суперниць. На заключну десятихвилинку Україна пішла за двозначної переваги, яку було здобуто ще в першій половині. На щастя, у вирішальній четерті нашим дівчатам вдалося стабілізувати гру - наблизитися ближче ніж на 9 очок чешкам не вдалось.
Команда Володимира Холопова хоч і не так впевнено, як в першій половині, але все ж контролювала гру і довела перший матч Євробаскету-2017 до перемоги. Збірна України обіграла команду Чехії з рахунком 59:47 і розпочала чемпіонат Європи з перемоги над господарками турніру. Другий матч групового раунду Євробаскета-2017 збірна України проведе у суботу проти команди Іспанії о 16:00.

Немає коментарів:

Дописати коментар