пʼятницю, 14 квітня 2017 р.

Команда нашої школи – бронзовий призер обласного етапу Чемпіонату України з баскетболу 3*3 серед юнаків 1999 р.н. та молодших

14 квітня у м. Біла Церква відбулися фінальні змагання ІІ-го обласного етапу Чемпіонату України з баскетболу 3x3 серед команд юнаків і дівчат загальноосвітніх навчальних закладів (Шкільна Баскетбольна Ліга України 3х3), у яких приймали участь переможці зонального обласного етапу змагань. Це команди з міст Біла Церква, Буча, Переяслав-Хмельницький, Ірпінь, Бровари, Фастів, Києво-Святошинського, Обухівського, Тетіївського, Білоцерківського районів. Приємно цьогоріч у цьому переліку міст та районів області бачити наше місто, адже ми раніше ніколи не потрапляли у фінальну стадію обласних змагань саме з цього виду спорту.
У віковій категорії юнаків 1999 р.н. Бучу представляла команда юнаків нашої школи. У цій групі нашими суперниками стали команди з Білої Церкви, Переяслав-Хмельницького та Ірпеня.
У першій грі наші баскетболісти зустрілися з дуже сильною командою з Переяслава-Хмельницького, яка пізніше і стала переможцем нашої групи. Ми поступилися з рахунком 9 : 5. Результат по грі – справедливий. У другій грі нашим суперником стала команда з Білої Церкви. Гра була досить рівною, в багатьох ігрових моментах ми виглядали значно краще за суперника, але суддівство в «одну» сторону, незрозумілі фоли та пробіжки, мабуть, вплинули на остаточний результат – 11 : 9, на користь суперника. Взагалі, суддівство даних змагань бажало бути набагато кращим. В заключній грі наші баскетболісти переграли команду з Ірпеня 10 : 6.
Команда нашої школи в підсумку стала третьою. І це досить високий результат і для школи і для міста з баскетболу на змаганнях обласного рівня. Далі, вже в наступну п’ятницю, зональний етап Чемпіонату України з волейболу серед учнів ЗНЗ, який пройде у Ірпені. Надіємося на нові перемоги !!! 













Немає коментарів:

Дописати коментар