четвер, 2 лютого 2017 р.

Міські змагання з шкільного волейболу серед дівчат 6-7 класів ЗНЗ міста

Протягом 01-02 лютого в спортивних залах міста відбулися міські змагання з шкільного волейболу серед дівчат 6-7 класів загальноосвітніх навчальних закладів. В перший день змагань команди всіх ЗНЗ змагались у півфінальних іграх за право зіграти в фіналі та поборотися за перехідний кубок, який до цього належав саме нам, адже минулорічна команда нашої школи була переможцем даних змагань.
Команду нашої школи цьогоріч представляли учениці 7-Б класу: Депутат Ярослава, Якубенко Дарина, Павлова Софія, Зузанська Дарина, Османова Каміла та Грицаєнко Єлизавета, 7-А класу - Романенко Катерина та 7-В - Бурдело Єлизавета.
На жаль, цього року ми не змогли потрапити до фіналу, поступившись команді Бучанської ЗОШ I-III ст. №3 у перший день змагань. А от у грі за третє місце наші дівчата впевнено у двох партіях переграли команду Бучанської Української гімназії.
Отож, попереду ще багато різноманітних  міських та обласних змагань та спортивно-масових заходів, в яких будуть приймати участь наші учні. Тому бажаємо їм високих результатів та перемог !!!










Немає коментарів:

Дописати коментар