неділю, 5 лютого 2017 р.

В Ірпені стартував міський Фестиваль волейболу

04 лютого в місті Ірпені стартував вже традиційний Фестиваль волейболу, організований місцевою дитячо-юнацькою спортивною школою. Протягом місяця учасниками Заходу стануть як і молоді, так і професійні волейболісти, а також багато відомих особистостей, які мають відношення до цієї популярної гри. Планується, що на Фестиваль завітає президент Федераціі волейболу України Михайло Мельник, який обговорить низьку питань стосовно подальшого розвитку волейболу у регіоні.
Вже в перший день цього волейбольного свята були проведені волейбольні атракціони серед юнних спортсменів, а також і перші ігри. Учасниками волейбольних баталій стали і наші юні волейболістки, більшість яких займається у відділенні волейболу Ірпінської ДЮСШ (тренер Людмила Вдовіна), які отримали запрошення представити окремо нашу школу у змаганнях серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів міста Ірпеня. 
В перший день наші дівчата зіграли дві гри. У першій впевнено перемогли, а у другій - поступилися своїм суперникам в останній партії тільки на тай-брейку. З наступного тижня наша команда зіграє ще як мінімум чотири гри. В даному турнірі нашим дівчатам важко буде претендувати на високі результати, адже, згідно Регламенту фестивалю серед школярів, в команді навчального закладу на майданчику може перебувати одночасно не більше трьох юнаків.
Дані змагання повинні стати хорошим тренуванням для наших дівчат, адже у такому складі за свій навчальний заклад вони ще практично не грали. Також даний турнір стане своєрідним початком у підготовці до Чемпіонату України з волейболу серед юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів, який вперше цього року планується провести в Україні. Регламент чемпіонату вже затверджений Міністерством освіти та науки, молоді та спорту України, а також, Федерацією волейболу України.
Обласний етап даного заходу планується провести у березні. Ми з цікавістю та нетерпінням будемо чекати даного турніру, і будемо надіятися, що ніяких змін у проведенні не відбудеться.
А нашим дівчаткам побажаємо тільки плідних тренувань, високих результатів та перемог !!!






Немає коментарів:

Дописати коментар