суботу, 8 жовтня 2016 р.

Завершився міський етап Всеукраїнського турніру з футболу на призи клубу "Шкіряний м'яч"

7 жовтня завершився міський етап Всеукраїнського турніру шкільного футболу «Шкіряний м’яч – 2016» серед учнів 2004 р.н., 2005 р.н. та 2006 р.н., який був присвячений Дню захисника України. На жаль, цьогорічні погодні умови не дозволили провести повністю змагання на раніше запланованих спортивних майданчиках. Тому, зональні ігри школярів 2005 р.н. та фінал Турніру пройшли у спортивних залах.
Відповідно до Умов проведення змагань, всі команди змагались за право зіграти в фіналі у групових іграх у двох підгрупах (по три команди в кожній). Щоб потрапити у фінал, потрібно було здобути перше місце. У другій підгрупі ігри двох вікових категорій пройшли на спортивному майданчику саме нашої школи.
На жаль, тільки школярі 2006 р.н. нашої школи вибороли перше місце у групі та пробились у фінал.
Фінальні ігри гостинно прийняла спортивна зала Бучанської ЗОШ I-III ст. №4. На урочистому відкритті лунав Гімн України у виконанні команд, капітани підняли прапор держави, своїм виступом учасників привітала учениця ЗОШ №4 Товстенко Анастасія.
Щодо фінальної гри нашої команди, то вона видалась досить динамічною та напруженою: спочатку наші учні повели у рахунку 3 : 1, потім команда суперника зрівняла рахунок – 3 : 3. І тільки у серії пенальті нам пощастило більше.
Вітаємо наших учнів з перемогою у віковій категорії 2006 р.н. та бажаємо успішного виступу на обласних змаганнях. Кращим гравцем у нашій команді визнано Пташенка Степана та воротаря Чернявського Юрія. 
В загальнокомандному заліку даних змагань ми посіли третє місце, але після трьох видів міських змагань продовжуємо впевнено лідирувати у міській Спартакіаді – 2016-2017.
Всі команди нагороджені грамотами відділу освіти Бучанської міської ради та медалями відповідного гатунку завдяки вагомій фінансовій підтримці депутатів Бучанської міської ради Людмили Войналович та Катерини Цип’ящук.
















Немає коментарів:

Дописати коментар