вівторок, 27 вересня 2016 р.

Міські змагання зі спортивного туризму з нагоди Всесвітнього дня туризму

У вівторок, 27 вересня у міському парку Бучанським центром позашкільної роботи організовані та проведені треті за ліком та перші в цьому навчальному році змагання зі спортивного туризму серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Змагання присвячувались Всесвітньому дню туризму, який святкується саме цього дня.
Відповідно до Регламенту змагань, в програму були включені три види випробувань: техніка пішохідного туризму – командна дистанція І класу «Смуга перешкод», техніка велосипедного туризму – командна дистанція І класу «Велокрос» та техніка водного туризму – командна дистанція І класу «Ралі». Також у програму був включений конкурс в’язання туристичних вузлів, результат якого не входив до загальнокомандного заліку. Загальнокомандний залік визначався за найменшою сумою місць, зайнятих командами на трьох дистанціях змагань. В кожному виді дистанції дозволялося брати участь чотирьом учасникам (з них – мінімум одна особа протилежної статі). Один представник команди міг взяти участь тільки у одному виді програми та конкурсі в’язання туристичних вузлів. Все необхідне спорядження для всіх видів випробувань було забезпечене Організаторами.
Суддівство змагань забезпечили судді у такому складі: Головний суддя, начальник дистанції водного туризму "Ралі" - Андрій Куцевалов, член дитячої комісії Федерації спортивного туризму України; начальник дистанції велосипедного туризму "Велокрос"- Сергій Клименко, суддя І категорії зі спортивного туризму; начальник дистанції пішохідного туризму "Смуга перешкод" - Володимир Осипенко, керівник гуртка Бучанського центру позашкільної роботи.
Команду нашої школи представляли учні 11-А класу: Гордина Роман, Клименко Олексій, 11-Б класу: Закандиріна Юлія, Вознюк Інна, Мельничук Кирило, 10-Б класу: Желудков Віктор, Чотій Микола, Халімонов Богдан, Циганок Денис, Ярмош Ганна та Мілевська Валерія, та учень 9-А класу Герасімков Ілля.
За остаточними підсумками суддівських протоколів учні нашої школи здобули перемогу на дистанції водного туризму та показали другий результат в конкурсі в’язання туристичних вузлів. В підсумку показали однаковий результат за сумою всіх місць з командою ЗОШ I-III ст. №1 – головною сенсацією даних змагань - 9. Але за додатковими показниками поступились першим місцем і зайняли призове друге загальнокомандне місце. Зауважимо, що це вже стабільне третє друге місце у цих змаганнях.
Вітаємо нашу команду!!!











Немає коментарів:

Дописати коментар