понеділок, 4 липня 2016 р.

У Бучі вперше пройшов фестиваль спорту "BUCHA SPORT FEST"

  Протягом 2-3 липня в Бучі вперше пройшов масштабний Фестиваль спорту для всіх "BUCHA SPORT FEST", в програму якого увійшли: " Street Workout", стрітбол «УСЛ 3х3», футбол у форматі «5х5», пауерліфтинг та "CrossFit", та Богатирські Ігри за участю Василя Вірастюка.
 Організаторами заходу стали: громадська організація "МАЙБУТНЄ КИЇВЩИНИ" (голова Правління Денис Журов), Всеукраїнська громадська організація "Street Workout Kyiv", Всеукраїнська громадська організація "Українська Стрітбольна Ліга 3х3" та за підтримки Бучанського міського голови Федорука Анатолія Петровича та секретаря бучанської міської ради Олексюка Василя Павловича.
     До Вашої уваги найцікавіші спортивні баталії в рамках даного Фестивалю.
Відбірковий етап Всеукраїнського чемпіонату зі стрітболу «УСЛ 3х3 FIBA Endorsed 2 липня зібрав аж 21 команду із Києва, Дніпра, Кіровограда, Житомира, Бучі, Ирпеня, які змагалися за головний приз - 5000 грн. та право участі в міжнародному турнірі "Sibiu Streetball Challenge" (Румунія). Слід згадати, що це вже другий турнір зі стрітболу «УСЛ 3х3" у нашому місті.
   Чемпіонами цьогоріч стали кияни "Friends": Евген Морозов, Анатолій Челован, Олександр Гарбарчук, Кирил Корчагин. Переможці здобули путівку в Фінал УСЛ 3х3 2016 і право представляти Україну на міжнародному турнирі "Sibiu Streetball Challenge".


   Віце-чемпіони - "Котики" з Дніпра: Андрій Кобець, Максим Закурдаєв, Олександр Місяць.


  Бронзу забрала команда "НОТС" (Київ, Запоріжжя, Єнергодар) - Дмитро Куприянов, Дмитро Кривенко, Андрій Смаковський, Олександр Рихлюк.


    Спортивні змагання з футболу в форматі 5*5 пройшли на спортивному майданчику СЗОШ №5, в яких взяли участь 14 команд. Переважна більшість команд була з Бучі, але також були команди з Ірпеня, Клавдієвого, Ворзеля, Гостомеля та Німешаєвого. В запеклій боротьбі перемогла команда з Бучі, друге місце також зайняли наші хлопці.



    Найсильніша людина планети, Василь Вірастюк, був головним суддею парного турніру серед аматорів. У змаганнях брали участь шість команд, учасники яких виконували шість вправ. Залізні нерви, залізна витримка, залізний характері і непереборне бажання стати першим - ось складові перемоги команди з Івано – Франківська. Друге місце виборола команда "Спорт для життя", третє - команда з Бучі  "Сектор 51".


    Взагалі, було дуже цікаво !!! Вітаємо всіх учасників, переможців та призерів Фестивалю та надіємося, що це неостанні змагання такого рівня у нашому місті !!!








Немає коментарів:

Дописати коментар