середу, 4 листопада 2015 р.

"Спартакіада К.П. Батюка" з нагоди Дня школи

У середу, 4 листопада в рамках святкування «Тижня рідної школи»  в спортивному залі відбулися традиційні спортивні змагання – «Спартакіада на кубок К.П. Батюка». Учасниками даного заходу традиційно є учні 7-8 класів нашої школи. Тому, по шість учнів з даних класів (по три юнака та три дівчини) отримали право позмагатись у силі, швидкості, спритності у п’яти видах програми  - швидкісній естафеті, стрибковій естафеті, метанні м’яча в ціль, влучанні баскетбольного м’яча в кільце та перетягуванні канату. Переможець отримував головний трофей змагань – перехідний кубок К.П. Батюка. Загалом, в змаганнях взяли участь 24 учні, які склали чотири команди.
У першому виді – швидкісній естафеті, команда 8-Б класу показала найкращий результат та впевнено захопила лідерство. Також, варто згадати, що минулорічні результати даної команди давали право вважати її головним фаворитом у боротьбі за кубок. Але, в наступних трьох видах програми учні 7-А класу вразили своєю згуртованістю, командним духом та таким важливим прагненням до перемоги та впевнено захопили лідерство. Натомість, учні 8- Б класу недооцінили своїх суперників, що суттєво вплинуло на кінцевий результат.

Останній вид програми – перетягування канату повинен був підбити остаточні підсумки та визначити переможця змагань. Команда 8-А класу отримала впевнену перемогу, що дозволило її за сумою місць в усіх видах програми наздогнати команду 7-А класу та набрати однаковий показник – 11.
Вперше за останні декілька років для визначення переможця судді вдалися до додаткових показників – найкращих показників у всіх видах програми. Команда 7-А класу показала кращий результат, адже здобула два перших місця – у стрибковій естафеті та влучанні баскетбольного м’яча в корзину, чим схилила остаточні «шальки терезів» на свою користь і доказала всім, що головне – це дружба, згуртованість та бажання перемогти.
Вітаємо команду з перемогою та здобуттям перехідного кубка, який вони отримають у п’ятницю на головному святі Дня школи.


Немає коментарів:

Дописати коментар