пʼятницю, 5 грудня 2014 р.

Військово-спортивні змагання, присвячені Дню Збройних сил України


Військово-спортивні змагання, присвячені Дню Збройних сил України   У п’ятницю, 5 грудня, у приміщенні Бучанської ЗОШ I-IIIст. №3 відбулись міські змагання, присвячені Дню Збройних сил України. Організували та провели змагання Бучанський центр позашкільної роботи спільно з місцевим відділом освіти.
  В змаганнях взяли участь юнаки та дівчата всіх загальноосвітніх навчальних закладів міста. Загалом 36 представників учнівської молоді отримали можливість позмагатись у військово-спортивних дисциплінах та закріпити відповідні навики, набуті на навчальних заняттях з Захисту Вітчизни. 
Команду нашої школи представляли учні 11 класу: Липкан Ігор та Толстолєсов Вадим, 9 класу: Гордина Роман, Чеховська Анна, Галака Катерина та учень 10 класу Свердел Владислав.
Відповідно до умов проведення змагань, на юних захисників Вітчизни чекали наступні конкурси:стрільба з пневматичної гвинтівки у тирі, збирання та розбирання автомату АКС-74 на час, згинання та розгинання рук в упорі лежачи від підлоги, згинання та розгинання тулуба на час. 
Військово-спортивні змагання, присвячені Дню Збройних сил України


  Командний переможець визначався за найменшою сумою місць, зайнятих у всіх видах програми. У разі однакового кінцевого показника, перевагу отримувала команда, яка у стрільбі з пневматичної гвинтівки показала кращий результат.
Військово-спортивні змагання, присвячені Дню Збройних сил України


    Відповідно до підсумкового протоколу міських змагань, присвячених Дню Збройних сил України, наша команда у трьох видах програми зайняла призові місця та показала наступні результати: у конкурсі «Стрільба з пневматичної зброї» - II місце, у конкурсі «Збирання–розбирання АКС-74» та «Згинання та розгинання рук в упорі лежачи від підлоги» (хл.) – III і загальнокомандні місця.
В кінцевому підсумку, за сумою всіх місць, учні нашої школи посіли призове II місце, поступившись тільки ЗОШ I-IIIст. №2.
Також, слід зазначити, що у особистому заліку учні 11 класу у «стрільбі з пневматичної зброї» Липкан Ігор та Толстолєсов Вадим посіли друге та відповідно третє місце. Учень 10 Б класу Свердл Владислав у «згинанні та розгинанні рук в упорі лежачи» та учениця 9 А класу Чеховська Анна у «згинанні та розгинанні тулуба на час» зайняли перші місця.
Отож, вітаємо наших учнів з вдалим виступом та бажаємо успіхів на наступних змаганнях військово-патріотичного спрямування. 
Військово-спортивні змагання, присвячені Дню Збройних сил України

Ковальський Володимир Володимирович, методист Бучанського відділу освіти, вчитель ФК СЗОШ №5 



Немає коментарів:

Дописати коментар