середу, 19 лютого 2020 р.

Вітаємо Морозова Антона - кращого гравця міських змагань з баскетболу 3*3 серед юнаків ЗЗСО Бучанської МОТГ

19 лютого 2020 року Центром національно-патріотичного виховання та спортивної роботи в спортивному залі Бучанського НВК I-III ст. №3 за підтримки Бучанської міської спілки ветеранів Афганістану, Бучанської міської організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій та Київської обласної організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій проведені міські змагання з баскетболу 3*3 серед команд юнаків ЗЗСО Бучанської ОТГ з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
В змаганнях взяли участь 15 команд юнаків з 8-и ЗЗСО Бучанської ОТГ, які змагалися у двох вікових групах: 2002 р.н. та молодших та 2005 р.н. та молодших. 
Наш заклад освіти був представлений командою юнаків у старшій віковій групі. Нашими суперниками цьогоріч стали команди Бучанських ЗОШ №1, НВК №2,3,4, Бучанської Української гімназії та Гаврилівського ЗЗСО №8. 
На жаль, цьогоріч в змаганнях з баскетболу ми не здобули призового місця та показали тільки четвертий результат.... Єдиною втіхою стало те, що учень нашої школи Морозов Антон став кращим гравцем турніру у старшій віковій групі та був нагороджений грамотою та особистим подарунком. 
Вітаємо Антона з хорошою грою та ще з однією особистою перемогою !!!
Все фото зі змагань тут:


                        
 



                        


                        
 


                        

Немає коментарів:

Дописати коментар