вівторок, 8 жовтня 2019 р.

Навчальні стрільби старшокласників з бойової зброї з нагоди Дня бійця територіальної оборони

З нагоди Дня бійця територіальної оборони за сприяння Бучанської міської організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій (голови - Щербака О.І., заступника з організаційних питань - Скрипки В.П.) та Бучанської міської ради, старшокласники нашої школи разом з однолітками Бучанського НВК I-III ст. №2 та Бучанської Української гімназії відвідали військову частину А 0665 в смт. Десна Чернігівської області. 
Спочатку учням була продемонстрована бойова техніка військової частини, інструктори ознайомили з технічними характеристиками сучасних українських танків. 
Далі старшокласники взяли участь у навчальних стрільбах з пістолета Макарова та автомата АК - 74, а також, мали можливість вдосконалити свої вміння та навики у розбиранні та складанні автомата АК - 74. 
В заході також взяли участь голова Київської обласної організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій Говоров В.В., голова Бучанської міської організації ветеранів Афганістану Райчук М.В. та заступник Конів В.С. 
В наступних навчальних стрільбах з бойової зброї візьмуть участь старшокласники інших закладів освіти Бучанської ОТГ. 
Відділ освіти Бучанської міської ради висловлює велику подяку воїнам-інтернаціоналістам за співпрацю та патріотичне виховання підростаючого покоління. 
Все фото тут:










Немає коментарів:

Дописати коментар