суботу, 12 жовтня 2019 р.

Футбольні команди нашої школи - призери міського етапу турніру з міні-футболу "Шкіряний м'яч - 2019"

Протягом 9-11 жовтня на футбольних майданчиках зі штучним покриттям нашого закладу освіти пройшов традиційний міський етап футбольного турніру "Шкіряний м'яч - 2019" серед юнаків 2007 р.н., 2008 р.н., 2009 р.н. ЗЗСО Бучанської ОТГ. 
Цьогоріч відповідно до нового Регламенту Спартакіади серед школярів ЗЗСО Бучанської ОТГ, було дещо змінено Умови проведення міського етапу футбольного турніру "Шкіряний м'яч". Оскільки ігри проводилися одночасно на двох майданчиках, це дало можливість в день проведення змагань певної вікової категорії зразу визначити переможця та призерів змагань і провести турнір за три дні, а не за чотири, як було раніше.
Наша школа забезпечила представництво у турнірі командами юнаків 2007 р.н. та 2008 р.н. У четвер, 10 жовтня, каманда юнаків 2007 р.н., поступившись НВК №4 у грі за третє місце перемогла команду НВК №2.
У п'ятницю, 11 жовтня, команда юнаків 2008 р.н., будучи сіяною командою при жеребкуванні, здобула перемогу над командою НВК №3 та вийшла у фінал, де поступилася команді НВК №4, здобувши в даній віковій категорії друге місце.
Наші команди нагороджені грамотами відділу освіти Бучанської міської ради та медалями бронзоаого та срібного гатунку. 
Наступного тижня наші футбольні команди юнаків 1-2 та 3-4 класів візьмуть участь у футбольному турнірі "Футбольні надії Київщини, який цьогоріч вперше планується провести не в спортзалах, а на спортивних майданчиках.
Все фото зі змагань тут:




Немає коментарів:

Дописати коментар