четвер, 17 жовтня 2019 р.

Футбольна команда учнів 1-2 класів нашої школи – переможець міського етапу Фестивалю шкільного футболу «Футбольні надії Київщини»

Протягом 16-17 жовтня 2019 року на спортивних майданчиках зі штучним покриттям нашої школи проходили футбольні змагання міського етапу Фестивалю дитячого футболу «Футбольні надії Київщини» серед учнів 1-2 та 3-4 класів.
Цьогоріч даний футбольний турнір вперше був проведений на свіжому повітрі, сприятливі погодні умови посприяли цьому.
В змаганнях серед учнів 1-2 класів, в яких цьогоріч взяли участь всього три команди ЗЗСО Бучанської ОТГ, нашим учням не було рівних. Ми досить впевнено перемогли команди Гаврилівського КЗЗСО №8 та Бучанського НВК №4 та здобули перше місце. Нагадуємо, що минулого року ми також були переможцями у змаганнях серед 1-2 класів. Кращим гравцем серед своїх однолітків також став учень нашої школи - Гоцуляк Єгор. 
В змаганнях серед учнів 3-4 класів взяли участь шість команд ЗЗСО Бучанської ОТГ. Наша команда переграла у групових іграх однолітків з Бучанської ЗОШ №1 та Гаврилівського КЗЗСО №8 і вийшла до фіналу, в якому поступилася команді Бучанського НВК №4. Кращим гравцем у нашій команді став Мухопад Даніїл.
Отож, вітаємо наших юних футболістів з прекрасним результатом, а команді 1-2 класів бажаємо успішних виступів у обласному етапі Фестивалю, який, надіємося, в цьому році буде проведений до кінця. 
Все фото зі змагань тут:







Немає коментарів:

Дописати коментар