пʼятницю, 19 квітня 2019 р.

Практичні навчання з надання першої домедичної допомоги

19 квітня 2019 року в спортивному залі нашої школи Центром національно-патріотичного виховання та спортивної роботи відділу освіти за сприяння голови Бучанської міської організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій Щербака О.І. та заступника з організаційних питань Скрипки В.П. відбулися другі, заключні навчання з надання першої домедичної допомоги для учнів ЗЗСО Бучанської ОТГ в рамках підготовки шкільних роїв до участі в міському етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). 
Практичні навчання провели Рудаков М.І., полковник медичної служби, учасник бойових дій АТО, в/ч А 2923 та медична сестра даної військової частини Литвинко Н.П. Цього разу учасники Заходу розглянули можливі завдання практичного та швидкісного туру конкурсу з надання першої долікарської допомоги "Рятівник". 
Відділ освіти Бучанської міської ради висловлює щиру подяку начальнику в/ч А 2923, полковнику медичної служби Киху Андрію Юрійовичу, учаснику АТО, за співпрацю та сприяння в проведенні Заходу. 
На початку травня Центром національно-патріотичного виховання та спортивної роботи плануються провести практичні навчання зі спортивного туризму для підготовки до участі у конкурсі «Туристична смуга перешкод» та практичні навчання з топографії.
Все фото з Заходу тут:








Немає коментарів:

Дописати коментар