четвер, 28 лютого 2019 р.

Волейбольна команда нашої школи – срібний призер змагань з волейболу серед збірних команд ЗЗСО Бучанської ОТГ

27-28 лютого Центром національно-патріотичного виховання та спортивної роботи за підтримки Бучанської міської організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій, Бучанської міської спілки ветеранів Афганістану та Київської обласної організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій проведено міські змагання з волейболу серед збірних команд ЗЗСО Бучанської ОТГ, присвячені 30-літтю виведення військ з Афганістану.
В змаганнях взяли участь 8 команд ЗЗСО Бучанської ОТГ, які 27 лютого визначали найкращі команди у трьох ігрових зонах, які і сформували трійку фіналістів. Волейбольна команда нашої школи, у яку увійшли учні 11-А класу - Сич Данило, 10-А класу: Баранова Марія, Заїка Анатолій, Приходько Олеся, Понирко Марія, 10-Б класу: Кухаренко Марія, Поляковська Анастасія, 9-А класу – Алексейчик Владислав та 8-А класу: Кравченя Софія та Касьянчук Анна, перемігши команду Бучанського НВК №3, потрапила до фіналу. Іншими фіналістами стали команди Бучанської Української гімназії та Гаврилівського ЗЗСО №8. 
У фіналі наша команда, поступившись команді Гаврилівського ЗЗСО №8 та перемігши Бучанську Українську гімназію, виборола II місце. Кращим гравцем змагань визнано ученицю нашої школи Кухаренко Марію. Першими стали волейболісти з Гаврилівки, третіми відповідно, бучанські гімназисти. 
Під час нагородження до учасників змагань з привітальним словом звернулися воїни-інтернаціоналісти Говоров В.В., Щербак О.І., Райчук М.В. та Конів В.С., які нагородили переможців та призерів змагань медалями відповідного гатунку та кубками. Також всі учасники змагань отримали грамоти відділу освіти Бучанської міської ради, Подяки від Київської обласної організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій. 
Дані змагання стали важливим етапом у підготовці команди нашої школи до участі у обласному етапі Чемпіонату України з волейболу (ШВЛ), який вже незабаром пройде в області.
Все фото зі змагань тут:










Немає коментарів:

Дописати коментар