вівторок, 9 жовтня 2018 р.

Відкриті міські змагання зі спортивного туризму серед учнівської молоді міста

У вівторок, 09 жовтня у міському парку Бучанським центром позашкільної роботи організовані та проведені відкриті міські змагання зі спортивного туризму серед учнів ЗЗСО. Вперше в туристичних змаганнях прийняла участь команда Бородянського районного Центру дитячо-юнацької творчості, яка виступила в одному із видів програми. 
Відповідно до Регламенту змагань, в програму були включені два види випробувань: техніка пішохідного туризму – командна дистанція І класу «Смуга перешкод», техніка велосипедного туризму – дистанція І класу «Тріал». Третій вид випробувань - техніка водного туризму – командна дистанція І класу «Ралі» - був відмінений через погіршення погодних умов. Загальнокомандний залік визначався за найменшою сумою місць, зайнятих командами у двох дистанціях змагань. В кожному виді дистанції дозволялося брати участь чотирьом учасникам (з них – мінімум одна особа протилежної статі). Один представник команди міг взяти участь тільки у одному виді програми. Все необхідне спорядження для всіх видів випробувань було забезпечене Організаторами. 
Цьогоріч у даних туристичних змаганнях нашу школу представляв наймолодший склад за останні роки - аж сім дев’ятикласників з восьми. Нам було дуже важко змагатися з старшими однолітками, тому ми не здобули призового місця, але отримали корисний досвід участі у змаганнях, який обов’язково стане у нагоді наступного року….





Немає коментарів:

Дописати коментар