четвер, 22 березня 2018 р.

Учні нашої школи зайняли друге місце у міських змаганнях з настільного тенісу серед учнів ЗЗСО

22 березня 2018 року у спортивному залі Бучанської Української гімназії Центром національно-патріотичного виховання та спортивної роботи організовані та проведені міські змагання з настільного тенісу серед учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти з метою популяризації гри як виду спорту, залучення дітей до регулярних занять настільним тенісом та визначення кращих спортсменів та команд. В змаганнях взяли участь команди всіх ЗЗСО міста, а також команда ПНВК «Академія мудрості».
Відповідно до Умов проведення, змагання проводились у двох групах: середній - 5-8 та старшій – 9-11 класи окремо у юнаків та дівчат. В кожній віковій групі команда закладу могла представити по два учасника (1 юнак та 1 дівчина). Визначалась особисто-командна першість. Загальнокомандна першість визначаласть за найменшою сумою місць, зайнятих чотирма учасниками двох вікових груп. Ігри проходили до двох очок з трьох партій.
Команду нашої школи представляли учні: у середній віковій групі - Мотруніч Андрій, Горбатенко Анна та у старшій віковій групі – Мотруніч Тарас та Кухаренко Марія.
За остаточними підсумками суддівських протоколів в особистій першості троє наших учнів стали переможцями та призерами змагань: Горбаитенко Анна у своїй групі зайняла перше місце, Мотруніч Андрій та Кухаренко Марія у своїх групах посіли треті місця. У загальнокомандному заліку ми вже третій рік поспіль у даних змаганнях займаємо друге місце. 
Всі переможці змагань в особистій та командній першості нагороджені грамотами відділу освіти. Наступні міські змагання між ЗЗСО відбудуться вже у квітні. Це будуть змагання з баскетболу.
Все фото зі змагань тут:






Немає коментарів:

Дописати коментар