четвер, 25 січня 2018 р.

Міські змагання з шкільного волейболу серед дівчат 6-7 класів ЗЗСО міста

Протягом 24-25 січня в спортивних залах Бучанських НВК «СЗОШ I-III ст. - ЗОШ I-III ст.» №2 та №3 відбулися традиційні в цей період року міські змагання з шкільного волейболу серед дівчат 6-7 класів закладів загальної середньої освіти. В перший день змагань команди ЗЗСО змагались у півфінальних іграх за право зіграти в фіналі та вибороти перехідний кубок.
Команду нашої школи цьогоріч представляли учениці 7-А класу: Вольнова Поліна, Горбатенко Анна, Касьянчук Анна, Кравченя Софія, Кривонос Катерина, Максимчук Анастасія, Трусова Валерія та учениця 6-В класу Боровик Анастасія.
На жаль, цього року ми не змогли потрапити до фіналу, поступившись команді Бучанського НВК «СЗОШ I-III ст. - ЗОШ I-III ст.» №3 у перший день змагань. А от у грі за третє місце наші дівчата у трьох партіях переграли команду Бучанського НВК «СЗОШ I-III ст. - ЗОШ I-III ст.» №4 та стали бронзовими призерами змагань.
Отож, попереду ще багато різноманітних міських та обласних змагань та спортивно-масових заходів, в яких будуть приймати участь наші учні. Тому бажаємо їм високих результатів та перемог !!!
Все фото зі змагань тут:










Немає коментарів:

Дописати коментар