вівторок, 17 жовтня 2017 р.

Завершився міський етап Всеукраїнського футбольного турніру "Шкіряний м'яч - 2017"

17 жовтня 2017 року на оновленому футбольному майданчику Бучанського «НВК СЗОШ–ЗОШ I-III ступенів» №4 завершився міський етап Всеукраїнського турніру шкільного футболу «Шкіряний м’яч – 2017» серед учнів 2005 р.н., 2006 р.н. та 2007 р.н., який був присвячений Дню захисника України. 
Відповідно до Умов проведення змагань, всі команди змагались за право зіграти в фіналі у групових іграх у двох підгрупах (по три команди у кожній). Учні нашої школи змагались у другій підгрупі з командами Бучанських «НВК СЗОШ-ЗОШ I-III ст.» №2 та №3. Ігри двох вікових категорій у нашій групі пройшли на майданчику нашої школи. Для того, щоб потрапити у фінал, потрібно було стати переможцем своєї вікової групи. З цим завданням впорались тільки учні 2006 р.н. нашої школи, які і потрапили у фінал. Учні 2005 р.н. та 2007 р.н. зайняли другі місця.
У фіналі ми зустрілися з однолітками з «НВК СЗОШ-ЗОШ I-III ступенів» №4, та на жаль, поступилися, зайнявши призове друге місце. 
В загальнокомандному заліку міських змагань з футболу «Шкіряний м’яч – 2017» за підсумками результатів у трьох вікових групах наша школа посіла третє місце, яке залишає нашу школу після трьох видів змагань лідерами міської Спартакіади з змагань з видів спорту та спортивно-масових заходів.
В двох інших вікових групах переможцями стали ще раз команда Бучанського «НВК СЗОШ–ЗОШ I-III ступенів» №4 та «НВК СЗОШ–ЗОШ I-III ступенів» №2.
Всі команди нагороджені грамотами відділу освіти Бучанської міської ради та медалями відповідного гатунку. Переможці також отримали перехідні кубки змагань.
Все фото зі змагань тут:





Немає коментарів:

Дописати коментар