понеділок, 14 жовтня 2024 р.

Баскетболісти нашого ліцею готуються до участі у проекті "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги"

Баскетболісти нашого ліцею долучилися до проекту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом - «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». Юнаки 9-11 класів визначили кращих гравців та сформували команду "Блискавка", яка буде представляти наш заклад освіти на територіальному етапі змагань з баскетболу. Учні 5-9 класів продовжують шкільний етап змагань та визначать кращих пізніше.
Територіальний етап шкільних ліг буде проходити протягом листопада-січня.

четвер, 10 жовтня 2024 р.

Футзальні команди ліцею готуються до участі у проекті "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги"

До проекту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом - «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО» в нашому ліцеї долучилися футболісти. Учні 5-11 класів долучилися до шкільного етапу змагань, визначили найкращих та сформували дві команди, які будуть представляти наш заклад освіти у територіальному етапі змагань. Команди 5-9 класів "Комета" та 9-11 класів "Фортуна" готові боротися за найвищі місця у турнірі.
На наступному тижні кращих визначатимуть баскетболісти нашого ліцею.
Територіальний етап шкільних ліг буде проходити протягом листопада-січня.

понеділок, 7 жовтня 2024 р.

Волейбольні команди ліцею розпочинають свою участь у проекті "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги"

В нашому ліцеї в рамках реалізації проекту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом - «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО», стартував шкільний етап даних змагань. Першими його розпочали наші волейболістки, які під час сьогоднішніх змагань визначили найкращих та сформували дві команди. В цьому навчальному році, згідно Регламенту, у волейболі заклад освіти може заявляти команди 5-9 та 9-11 класів окремо серед юнаків дівчат. Тож команди дівчат 5-9 класів "Лідер" та 9-11 класів "Торнадо" розпочинають свій шлях у даному проекті.