четвер, 4 травня 2017 р.

Команда нашої школи вчетверте стала переможцем міських змагань з баскетболу серед учнів ЗНЗ

У четвер, 4 травня на спортивному майданчику Бучанської ЗОШ I-III ст. №4 відбулися фінальні ігри міських змагань з баскетболу серед збірних команд загальноосвітніх навчальних закладів. Зазвичай, змагання з даного виду спорту проходять у квітні, але цього року стороки проведення були зміщені на пізніше саме для того, щоби погодні умови посприяли проведенню фінальних ігор на свіжому повітрі на сучасному баскетбольному майданчику стандартних розмірів, яких немає в жодному спортивному залі наших шкіл. Також, порівняно з іншими роками був змінений Регламент фінальних ігор.
Традиційно, напередодні команди змагались за право грати у фіналі у групових іграх у спортивних залах. Групові ігри нераціонально по часу проводити на баскетбольному майданчику. Цьогоріч, ігри однієї з двох груп проходили у нашій школі. Також, ми виявили бажання виставити дві команди від школи. Для молодшої команди, в яку увійшли учні 8 кл. та молодші, ігри мали стати першим серйозним спортивним випробуванням та певним досвідом. А головна команда нашої школи вважалася головним фаворитом, адже трішки раніше ми стали призерами обласних змагань з баскетболу 3*3, а також, до цього моменту вже тричі вигравали міські змагання.
Головна наша команда, у складі Гордини Романа, Клименка Олексія, Желудкова Віктора, Циганка Дениса та Лук’янчука Миколи протягом двох днів не відчула гідного супротиву з боку суперників та вчетверте стала переможцем змагань з баскетболу та володарем перехідного кубка. Кращим гравцем турніру визнано нашого Клименка Олексія. Для декого з наших учнів це останні змагання з цього виду спорту, а ми надіємося, що в нас росте надійна зміна, яка буде з часом спроможна на високі результати.









Немає коментарів:

Дописати коментар