понеділок, 3 квітня 2017 р.

Наші волейболістки зіграли чергові ігри за свої команди

Протягом останньої неділі березня відбулося чимало спортивно-масових заходів та змагань різного рівня, в яких взяли участь бучанські школярі. Окрім участі юних футболістів з сусідньої школи №4 у обласному півфінальному етапі "Футбольних надій Київщини", ми пильно слідкували та вболівали за наших дівчат, які зігали чергові ігри за свої волейбольні команди.
25-26 березня наші учениці 8-х класів (Александрова Валентина, Приходько Олеся, Підставкіна Альона, Баранова Марія та Понирко Марія) у складі команди 2002 р.н. та молодших Бучанської ДЮСШ змагалися з командами Києва, Житомира та Рівного у відкритому волейбольному турнірі "Весняні канікули", який проходив у Житомирі. Загалом у даному турнірі взяли участь шість команд. Наші дівчата стали третіми.
Протягом 27-31 березня у м. Ірпені у спортивному комплексі ДЮСШ відбулися фінальні ігри Чемпіонату України з волейболу "Дитяча Ліга" серед дівчат 2002 р.н., в яких, крім господарів, взяли участь ще 7 команд з Білої Церкви, Запоріжжя, Харкова, Одеси, Полтавської області, Харкова та Івано-Франківська. За команду з Ірпеня змагалися наші учениці 8-9 класів (Андреєва Аліна, Кухаренко Марія та Поляковська Анастасія). Дівчата Ірпінської спортивної школи посіли 6 місце. Це гарний успіх для команди, адже змагатись довелося з потужними в плані розвитку волейболу містами, спортінтернатами та спортліцеями.
Вже досить скоро, орієнтовно в кінці квітня чи на початку травня вперше стартує Чемпіонат України з волейболу серед юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів, де у нашої школи буде досить сильна команда та непогані шанси на перемогу у обласному етапі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар