пʼятницю, 10 березня 2017 р.

Учні нашої школи здобули друге місце у міських змаганнях з настільного тенісу серед учнів ЗНЗ

10 березня у спортивному залі Бучанської Української гімназії пройшли міські змагання з настільного тенісу серед учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, головною метою яких стала популяризація гри в настільний теніс як виду спорту та залучення дітей до регулярних занять. Обов’язки головного судді виконувала тренер-викладач з настільного тенісу Бучанської ДЮСШ Лисова О.Г. В змаганнях взяли участь команди всіх загальноосвітніх навчальних закладів міста.
Відповідно до Умов проведення, змагання проводились у двох групах: середній - 5-8 та старшій – 9-11 класи окремо у юнаків та дівчат. В кожній віковій групі команда закладу могла представити по два учасника (1 юнак та 1 дівчина). Визначалась особисто-командна першість. Загальнокомандна першість визначаласть за найменшою сумою місць, зайнятих чотирма учасниками двох вікових груп. Ігри проходили до двох очок з трьох партій.
Команду нашої школи сформували учні: у середній віковій групі - Мотруніч Тарас, Кухаренко Марія та у старшій віковій групі – Мотруніч Андрій та Сіренко Анна.
За остаточними підсумками суддівських протоколів, в особистій першості всі наші учні стали призерами змагань: Мотруніч Тарас та Кухаренко Марія у середній віковій групі зайняли другі місця, Мотруніч Андрій та Сіренко Анна у старшій віковій групі посіли треті місця. У загальнокомандному заліку ми вже другий рік поспіль у даних змаганнях займаємо друге місце. 
Наступні змагання між учнями загальноосвітніх навчальних закладів відбудуться вже в наступну середу у Спорткомплексі УГІ.















Немає коментарів:

Дописати коментар